Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fri poesi


utopi

utopin bär inte
precisa svar
lovar inte
gröna skogar
utopin
är den skälvande
kompassnålen
att avläsa i
stormens öga
när vänner blir fiender
grannen fascist
föraktet benämns som styrka
girighet hyllas
då är
utopin
din vägledare
att bygga starkt och gott
från grunden
när du själv
bedömer vindarnas
riktning och styrka




Fri vers av walle dickson
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-02 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

walle dickson
walle dickson