Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arbetsslösheten


Vi skulle inte ha nån arbetslöshets alls
Om man skickade ”iväg/hem” polacker
Ryssar och balter…..

För inte många av dom betalar inte skatt i alla fall
Varken här eller där eller ”anywhere”
Tiotusentals ”svartarbetare” bara i 08 området

Men de styrande vill ha det så, ”svartarbete”
De kallar det för ”konkurrens utsättning”
Men i själva verkat vet det att det är ”dold slaveri”

Och det, lilla fröken ”Moderatsekreterare”
Kan vi tacka moderaterna för…
När det gäller försämringar för arbetare så

Kan vi ALLTID räkna med MMMOderaterna
DE är alltid i TOPP där
Men förr var dom lite ärligare med det




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-03 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO