Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pojke möter flicka


Ljuv musik uppstår

Och bara sådära så blir de båda kära i varandra

Och med tiden som går blir de oskiljaktiga, då det inte finns någonting

som kan separera på de tu

För de har nu knytit ihop sina påsar i en knop

medan de går i varandras fotspår

En knop som är omöjlig att få upp om det inte är någon som råkar

att mörda någon av dem

Men annars så är det bara kärlek för hela slanten

som jag hoppas att ni förstår...

Pojke möter flicka!

Ken Cassel
¾-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-03 14:17



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
hihi :)
2012-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel