Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett slag

en hoprullad tidning i min hand
på fönsterbrädet spatserar en fluga

med ett slag, kan jag förändra ett liv


jag öppnar fönstret
och ser den flyga iväg




Fri vers av Lars Thun (tid. lapema)
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-03 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Thun (tid. lapema)
Lars Thun (tid. lapema)