Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du måste va en dröm

fyller mitt huvud
med toner
av skönaste harmoni

ser ditt leende
varje gång jag blundar
gömmer det en hemlighet

När jag öppar ögonen
kan jag inte sluta le
hör tonerna av
den ljuvaste musik

Du måste va en dröm
för när jag drömmer
glömmer jag alla hinder
och tanken på att det aldrig blir vi
skär mitt hjärta i bitar




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-03 21:52



Bookmark and Share


  Jack E. Gladh VIP
En mycket hängiven låga
i dikten. Avståndet i närheten
beskrivs påtagligt.
Smärtan berör.
2012-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson