Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det kommer till kritan


så vill jag vara din nummer ett

För allting annat går bort, då det inte skulle kännas rätt

att vara din nummer två

För är det så är det lika bra att jag går min väg

och säger Hej då!

Och det kan väl ändå inte vara så svårt att förstå

Inte efter allt det som vi två

bara har gått igenom...

Ken Cassel
¾-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 109 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-03 22:32



Bookmark and Share


  Rise Little One
det är verkligen inte roligt att vara nr 2!
2012-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel