Tankar under en av de sista föreläsningarna på en tvådagarskonferens...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar under en av de sista föreläsningarna på en tvådagarskonferens...




På föreläsning

Filosoferar
Dagdrömmer
Flyger iväg


Lyssnar lite
Får nya tankar
Och svävar bort




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 330 gånger
Publicerad 2006-01-28 18:01



Bookmark and Share


  Osram
Aha, det där känner jag igen... :)
2006-02-08

    NoMi F
Här kan jag riktigt se mig
hur du sitter och drömmer dig i väg
Känns igen
2006-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh