Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diktarens besvikelse



Jag såg, din dikt den var fin
Men tragisk, den talade om besvikelse
Brist på uppskattning
Och en del annat i ledsam väg
Men mest, bristen på uppskattning
Och kärlek

Kanske hade de vart annorlunda
Om du, hade kommit då, som du sa
För många år sen, då vi skulle träftats
Du ”missade tåget” och det lämnade stationen
För den som inte vill, stiga på kommer aldrig med




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-04 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO