Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag minns jag skrattade bort döden





skrattet mot döden
har jag alltid vetat om

kärlek mot hatet

det öppna fönstret
med den fladdrande sommargardinen
ut
över ödsligheten...möjligheterna
någon lagt i träda

jag slog mitt trollspö
mot mitt hjärta

hoppade ut genom fönstret
rev med mig den soliga...lite solkiga gardinen
som mantel
som vingar

jag flyger än

jag blir belönad
för mitt mod

jorden i träda myllrar av liv

ett ansikte talar mjukt




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-04 10:45



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
jag tycker om känlsan dikten ger mig, den ger mod och hopp. och mjukhet.
och att bli belönad för modet som trotsar rädslan och kastar sig ut. ja, som ja läser då.
tack för en livgivande!
2012-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP