Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även denna tonsatt. Allt tenderar få en liten melodi.


Cassiopeia

Här ligger jag i skärvor, och varje skärva minns,
och varje skärva darrar under minnet av dig.
En klassisk tragedi, javisst, men vad betyder det?
Att hoppas är att kvävas i sin längtan.

Min Cassiopeia, blinka lilla stjärna där,
blinka lilla ängel, minns ljuva stunder här.
Cassiopeia, minns hur vi älskat dig.
Minns hur vi alltid älskar dig.

Och om min stjärna faller, och faller hon för mig,
så lovar jag att följa med, jag är ett hopplöst fall.
Och den som kallar himlen en tom och ljudlös plats
har aldrig haft en vän som min, som tindrar.




Fri vers av Ellika
Läst 189 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-04-04 14:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Antar att du skriver om en annan galax? Jättefint skrivet på ett lekande sätt. Gillar!
2016-03-09

    jaybird
suggestivt
2013-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Ellika
Ellika