Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmelhöjd

Upp, upp, upp, de säger vi ska uppåt.
De säger vi ska framåt.
Vi ska rycka upp oss, vi ska sikta mot stjärnorna och vi ska brinna som guld.
Men jag hittar inte till stjärnorna och jag ska inte till stjärnorna för jag brinner som en fucking supernova utan deras kraft.

Jag ska säga att jag ska nedåt, jag ska vråla ned i underjorden att det är dit jag är på väg.

Det är det som är mitt syfte och jag är fullkomlig, fullbordad, fulländad när jag når den steniga bottnen, längst ned under er alla.




Fri vers av Ellika
Läst 385 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-02-10 19:46



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
mycket bra diktat. ellika, gör come back.
2018-06-06

    ej medlem längre
Kosmos är oändlig och din dikt trogen till den. Jag gillar upprepningar, särskilt i inledningar gör en bra introduktion. Bra skrivet och applåd!
2018-03-27

  SatansSon VIP
du är cool. men du ska vara i himlen, i en femte dimension.
2017-10-18

  K.S. Sollenhag VIP
En jordnära dikt!

2017-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Ellika
Ellika