Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tidevarv

tid av smärta splittrar
tid av sorg förmultnar

hjärtat frågar
själen dör

men glädjen
lenar upp
kylan hjärtat funnit
vinner själen tillbaks

tidevarv
gömmer gåtor
får livet att gråta blod
men finna lyckan
där marken är gömd




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-04 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson