Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen bakom

Rädslan i själen
hjärtats tårar

fylld skräk
bakom en tom fasad

Sanningen bakom
ett leende
bakom fylld glädje
blödande sår

kan tiden vinna
eller skapar framtiden
bara mer
rum av drömmar

men det finns allt mer ljus
att hämta i framtiden
för vi är inte där än




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 182 gånger
Publicerad 2012-04-04 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson