Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tornados som förtjänas


Tornados över Texas och USA
Men vaddå, de vill fortsätta vara sämst
På miljöutsläpp, de vill leva som feta
Misshushållare av jordens resurser

I framtiden kommer nog USA att betraktas
Som protestanter betraktar den gamla katolska vansinneskyrkan
Där man predikade på latin och höll folket från kunskapen
För att vara ”deras överhet”

USA är likadant
De skiter i konsekvenserna av sin ”vällevnad”
Eller
”sitt feta liv” typ..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 112 gånger
Publicerad 2012-04-05 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO