Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...hellre en grå dag än inga dagar alls...för utan dagar inget hopp...


Det finns dagar...


Det finns dagar
Då jag tänker
Att det bästa vore
Om dagarna var slut
Att tiden var ute
Att jag inte behövde
Vakna till mer
Saknad
Längtan
Tomhet
Inuti

Men så tänker jag
Att om inga dagar fanns kvar
Om tiden var ute
Om drömmen fick dö
Då fanns ju inte hoppet
Om att imorgon
Kan bli dagen
Då du
Äntligen

Blir min...



TT

(c) 2012




Fri vers av TT
Läst 300 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2012-04-05 15:03



Bookmark and Share


    lory
berör på djupet
2012-04-10

  bittemi VIP
Berörande om saknad Hopp och längtan !
2012-04-09

    Birgersdotter VIP
Du kan verkligen konsten
att djupt beröra
2012-04-06

  Hanna Mari Wallin
vackert skrivet
av början i din text fick jag en uppgiven känsla
men, som sedan lyftes upp till hopp...
2012-04-06

  Angeldust
Har du tänkt på alla som skulle sakna dig..här är en.Fint skrivet, go man kram angel
2012-04-06

  Ninananonia VIP
:) vackert som alltid
2012-04-06

  Maiah VIP
mm precis så är det ju, faktiskt... fina tankar från ett längtande hjärta
2012-04-05

  alvan
Fina tankar om än så fyllda med vemod och saknad!
2012-04-05

    ej medlem längre
Du rör alltid på dom vackraste vemodets strängar...och du berör som ingen annan...
2012-04-05

    Yarissa
Vemodig och vacker
2012-04-05
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT