Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så rätt, så fel

Du väcker mina lustar
Får mig att känna mig vacker
Värdefull
Ger mig den närhet jag så väl behöver
Får mig att sväva på rosa moln
Tar mig till himmelska höjder
Så rätt
Så fel




Fri vers av phenomena
Läst 150 gånger
Publicerad 2012-04-06 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

phenomena