att drömma lite har väl ingen dött av

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att drömma lite har väl ingen dött av




En skönhet = Ett äventyr för en natt, eller?

 

 

du är en skönhet
det går inte en dag utan att du blir påmind om det
du är hett villebråd
ett stycke kött
en läckerbit på två ben
du fångar männens blickar
rubbar deras sinne för balans
och får saliven att rinna ur deras hungriga käftar
du är snygg, sexig och singel
och din kropp är ett mytomspunnet land
som lovar om ett äventyr som räcker natten lång

och det är precis där
jag drar ett streck
för att ställa mig på andra sidan
av den där hungerkåta och sexnödiga skaran män

visst
även för mig är du en skönhet
men ur mitt alldeles egna synsätt
och javisst är du vacker
till den grad då jag tappar andan
dina bröst
dina rumpa
dina fylliga läppar
och dina blickar
är alla vackra- för ögat
men det är när jag blundar
som jag ser äkta skönhet
för allra, allra vackrast
är du- för hjärtat
ditt jag
din personlighet
din humor
och ditt intellekt

för det som alla andra män inte verkar förstå
är att du inte bara är ögongodis
nej
du är godis för hjärtat

och även om en natts äventyr med dig
säkerligen vore värt att uppleva
så lockar det inte lika mycket
som ett livslångt äventyr
med dig

men allt detta är dock förstås
endast utifrån mitt alldeles egna lilla synsätt
på en sagolik skönhet

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 598 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-04-07 08:19



Bookmark and Share


  Coldasice VIP
Men åh, du skriver så jädrans bra om känslor..
Så vackert, förtrollande och helt underbart
2014-08-28

    ej medlem längre
Du förnimmer minnen
2013-05-21

  Dufvenberg
En hyllning till både inre och yttre skönhet.
Men främst till insidan. Det är sällsynt idag.

Med tanke på alla "måsten" angående att vara "snygg",,,vad det nu innebär.

Men denna gillas starkt!
2012-05-21

  dubbelve
Godis för hjärtat - sött!
2012-04-07

  aol
verkligen en klok fin skrift, så tilltalande,
2012-04-07

  Fru Intighet
Åh, så fint!
Du fick mig le, tack!

"och även om en natts äventyr med dig
säkerligen vore värt att uppleva
så lockar det inte lika mycket
som ett livslångt äventyr
med dig"
2012-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP