Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Infekterad Verklighet

Jag vaknar upp ur en dröm
En dröm lika sann som du själv
En dröm lika falsk som ditt ansikte
Utanför fönstret yr snöfall
Likt den skulle gjort för fyra månader sedan
Även Moder Natur är ledsen
Då hon skänker snöflingor i april
Jag stirrar länge upp i taket
Tänker på allt som hände inatt
För tänka är allt jag kan
Det är bara i mina tankar vi är tillsammans

Där jag befinner mig just nu har en underlig logik
Det här kallas Infekterad Verklighet
Här kan man köpa gift i flaska
För att få råd med flaska säljer man sig på gatorna
Här kan man även vidarebefordra sina kantstötta gener
Så om du vill kan hela din familj dö i Cystisk fibros
Råkar du någon dag glömma dina kläder hemma
Så kan du nästa dag läsa om dig själv
I ett papper som kommer hem till alla runtomkring dig
Här är det inte svårt att bli igenkänd
Allt som egentligen krävs är ett vårdlöst språk och ett sliskigt utseende
Då finner folk dig väldigt intressant
Välkommen




Fri vers av aning
Läst 190 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-04-07 09:11



Bookmark and Share


  Tarras
Tjusigt. Bryta ned och bygga upp.
2012-04-08
  > Nästa text
< Föregående

aning
aning