Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tål tår, mig själv

svarthårad & bimbosminkad
månen blänger ilsket på mig där uppe
den tror att den är något
nu ska vi sova
dö, ostjävel




Fri vers av aning
Läst 155 gånger
Publicerad 2012-06-26 22:38



Bookmark and Share


    born-on-a-train
älskar det.
2012-06-26
  > Nästa text
< Föregående

aning
aning