Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattlivet, Sally

sluta granska mig


jag vet att du är avundsjuk


men på vad


det hade väl vart den enda anledningen till att tala med dig


för att få veta


vad som är så speciellt med mig




Fri vers av aning
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-01 22:53



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
man får ju hoppas att allt är speciellt
va unik!

de som glor gör det antingen av åtrå eller avundsjuka, eller av deras egen förstockade idioti
2012-06-26
  > Nästa text
< Föregående

aning
aning