Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Instinktens flykt

I ett avlägset land
I en bortglömd stad
Finns varken kärlek eller lycka

Som vackrast är den sena hösten
Då tusen fåglar flyr härifrån

In i dimman vill jag försvinna
Med de tusen fåglar
Sjungandes en sång av glädje
Tystna när ingen ingen längre ser
Mot paradiset ingen längre vet




Fri vers av aning
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-16 07:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aning
aning