Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kö till Johanna

Se där går hon
Så ung och vacker
Så dum och opålitlig
Ögon lika blå som havet
Beredda att dränka dig likt fören på Titanic
Håret mörkt och långt
Vars lockar ser ut att vilja strypa dig likblå
Hennes läppar så blekt röda som Crocosmia
Färgstarka hon gör dom med hjälp av blod från ditt bröst
Händer så smala och mjuka
Som kan skriva de bredaste och hårdaste ord med bläck
Benen så långa och nakna
Kommer gå därifrån och lämna dig förevigt ensam
Därför är hon så förbjuden och vacker
Det är Guds sätt att retas på




Fri vers av aning
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-08 09:13



Bookmark and Share


    born-on-a-train
du är verkligen begåvad.
2012-06-26

  Peter Olausson VIP
"Guds sätt att retas på" - väl uttryckt!
2012-04-08
  > Nästa text
< Föregående

aning
aning