Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot allt



De där ”motdemonstranterna”
De gör inget själva
De demonstrerar inte för nåt
Verkar inte vara för nåt alls
Sen verkar de alltid, ha tid
De finns alltid mot nåt
Och verkar alltid finnas, som mygg eller nåt
Men som sagt, de verkar inte besväras av
Att behöva jobba eller nåt
För att leva….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-07 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO