Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inuti cirkeln

 

och fågelburen inuti
fågelburen
jag har ställt skorna
utanför här
de står tätt ordentligt
tänder lamporna
släcker lamporna
järngallret kastar
långa skuggor
och mitt däri
vill jag lägga mig ned
inbilla mig att vi är två
rygg mot rygg
lite värme så
och vi kan räkna
stjärnor eller
vad du vill
som finns att
ett eller två eller
många tusen

din hud är varm
och vinglasen står
ännu hela där i
slutet av cirkeln
som snurrar runt
kanske lägger jag
jag lägger min hand
på din mage
och vi får vrida oss
runt som jordaxeln

Allt är runt
snurrar runt i
cirklar
och vi är i fågelburen
i en annan bur
jag kan inte lägga detta
pussel utan hörn
tänker lämna dig här
och leta mig en väg ut
släpp min hand nu




Fri vers (Fri form) av Casbah* VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-04-07 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Casbah*
Casbah* VIP