Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osande osänt


Hon klänger om min hals
Och säger, drar en vals
Att hon älskar, bara mej
Att hon finns, bara för mej
Går ut i natten och förirrar sej
Säger hon sen att hon gjorde
Det det ”liksom hänt”
Det som inte borde fått vara eller ske
Mycket otro-ligt ska man höra och se
Och man kan inte ens sätta allt på pränt
Som den dokussåpa som ingen, än, sänt




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 110 gånger
Publicerad 2012-04-08 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO