Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon lägger sig lite lugnt ner på sängen


medan hon ger honom en förförisk liten blick

Men så tycker hon ju också att han är

så himla otroligt chick

Hennes egen lilla Dick

Och det i väntan på att han bara ska ta sig modet

till nästa steg

Bara lägga sig alldeles bredvid henne lite försiktigt

och börja kyssa henne

lite varsamt över hennes hela kropp

Hon tar av sig sin topp

Vill nu att han ska kyssa och smeka henne lite varsamt hårt

på hennes nu så styva bröst

För just nu så hungrar hon efter hans kärlek och sex

då hon vill att han

bara ska ge henne lite tröst

För att sova just nu är ju inte att tänka på, då hon inte känner sig

det lilla minsta trött


Hon lägger sig lite lugnt ner på sängen och väntar på att han

ska ta nästa steg

Och om han inte gör någonting snart, så kommer hon bara

att bli lite ledsen

och lite sur

över att han inte är på samma nivå

Eller kanske bara tycka att han är lite feg

Men nu så är hon i alla fall villig och bara längtar lite

efter hans kärlek...

Ken Cassel
8/4-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-08 16:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Blir det fortsättning följer,Ken?
2012-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel