Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att morgontrött vara ...


Morgonstund ...

Usch o fy
Jag tror jag måste spy
Varför måste dagen gry
Istället i sängen jag vill gny
Bara bita an för dagen är ju ny




Fri vers av Jack_iX
Läst 287 gånger
Publicerad 2006-01-29 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX