Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moses på berget

 


vad stod på den handskrivna menyn
du beställer utan att läsa
och börjar redan klä av dig

tänker att en man blir
vacker
efter trettiofyra
naturens vackra
slitage

bordsduken
slits bort
bestick till golvet
glaset välter
på vägen ned

du andas
det kan jag se
och mina tankar
förvillar sig som om jag vore berget
och du moses




Fri vers (Fri form) av Casbah* VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-04-09 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Casbah*
Casbah* VIP