Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att inte glömma bort ... det väsentliga


Det sägs att … lycka

Det sägs att …
Lycka är ett ögonblick sen är den förbi
Medan sorgen biter sej fast
Men sörj inte det som varit o farit
Se det ljusa och gläds åt det fina
Minns allt som hänt med solsken
Var lycklig och leende åt det som är här och nu
Sök och se lyckan i framtiden
Så blir allt till ditt bästa




Fri vers av Jack_iX
Läst 395 gånger
Publicerad 2006-01-29 10:35



Bookmark and Share


  Pulsatilla
Här får du full poäng av mig! Upplyftande, ljust! Hoppfullt!
Vackert!
2006-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX