Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de trötta orden

Orden  tappade tillslut sin innebörd

var inte längre laddade med den energi de tidigare vibrerat med

 trötta, fadda rent ut sagt utnötta

 

tystnaden kom till undsättning

svalkande förmildrande förlåtande

till orden som mist sin klang




Fri vers av Gisela Nordell
Läst 230 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-04-09 20:02



Bookmark and Share


  Yrre VIP
I detta talar du sant, så kan det verkligen vara!
2012-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell