Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diffus bildt


Jag struntar blankt i det
Som Cal Bildt sa
När han vart retuscherad


Eller var det rufuserad?
Eller sa han nåt alls?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 105 gånger
Publicerad 2012-04-11 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO