Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Festprisseri


Jag är inbjuden till fest, och dans, hos en vän
Olvon Lagerkrantz
Som lindad in likt midsommarord
Med öl sprit och sill
Till hans midsommarbord
Och lite till




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 122 gånger
Publicerad 2012-04-11 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO