Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skit i idealen


Ja, så lätt kan det gå

Spårar ur varje påsk, midsommar, jul

Det är då man börjar tvivla på sig själv

Vad håller jag på med

Tabun tar över

Det förbjudna spränger gränserna

Sitter i nedsuttna soffor med nyfikna blickar på oss

Ska tydligen prestera och imponera

Är så sjukt trött på allt skitsnack

Orkar inte med det längre

Även om du är svagare än någonsin förut

Ser jag livsglädjen i dina ögon

Jag vet att det är svårt när allt sviker

Men jag lovar, det blir bättre

Sockerkickar, det är inget jag behöver

Men det kanske lindrar smärtan

Vad säger du?

Kom så skapar vi nya minnen

Utan sjuka släktkalas och idiotiska frågor

Vi kan resa långt bort

Sticka iväg som Markus

Eller bara stanna här

Framtiden är vår

Vi kan forma den hur vi vill

Skit i idealen




Fri vers av fannypauline
Läst 165 gånger
Publicerad 2012-04-10 05:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och strunta i moralen?
Du tänker väl aldrig på en punkklassiker med göteborgsbandet Perverts?

Själv hatar jag alla traditioner. I synnerhet julen.
2012-04-10

  S.A.I. Steve Lando VIP
Precis så!
2012-04-10
  > Nästa text
< Föregående

fannypauline
fannypauline