Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack Vita för inspiration...


Sanningen...


Sanningen
Kommer alltid fram
En dag
Idag?
Imorgon?

Sanningen
Kan göra ont att säga
Kan komma som en befriare
Kan göra ont att höra
Kan smeka som en varm vind mot pannan

Men sanningen
Kommer alltid fram
I detta livet
Eller nästa...



TT

(c) 2012




Fri vers av TT
Läst 305 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2012-04-10 09:08



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Så sant! Har just fått erfara detta på ett väldigt påtagligt sätt. Sanningen försvinner inte bara för att man inte låtsas om den...
2012-04-17

  Hanna Mari Wallin
sanningen finner alltid sina vägar för att ge möjlighet att förändra...

tycker mycket om texten!
2012-04-16

  wildah
Jo det tror jag också! I hjärtat finns sanningen!
2012-04-10

    Birgersdotter VIP
ja snart så
2012-04-10

  Rise Little One
förr eller senare kommer sanningen fram...
2012-04-10

    lory
sanningen befriar oss...vackert
2012-04-10
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT