Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slagfärdighet

Efter många månvarv skapades vintern
gnistrande isvita berg
blå karg sky
slagfärdig var Moder natur

Morgonljus vaknar
natten sammanflätas med gryningen
dimman blandas med solljuset
naturen njuter

Byter is mot vatten
stora våta droppar
sipprar ner i havet
bryter isen, forsar fram

Slagfärdigt skapade Moder jord våren




Fri vers (Fri form) av Smörblomma
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-10 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smörblomma
Smörblomma