Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...hoppas...vill...


Idag...


Idag
Önskar jag mej bara
En enda sak
Inget annat

Idag
Önskar jag mej bara
Något litet
Från någon särskild

Idag
Önskar jag mej bara

Små ord

Från dej...




//TT

(c) 2012


...men...inga ord kom...




Fri vers av TT
Läst 363 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2012-04-10 13:26



Bookmark and Share


  Maiah VIP
fint diktat....hoppet ska man aldrig låta ge vika
2012-04-16

    lory
längtan o hopp
2012-04-12

  wildah
Förstår precis!
2012-04-10

    ADI Nehlin
längtan..fint skaldat
2012-04-10

    Birgersdotter VIP
Hoppas hoppas...
2012-04-10

  Rise Little One
Skickade bokstav K till dig med hopp på det bästa...
2012-04-10

  alvan
Så fin liten önskan... Inte så liten heller! Håller på dig! ;)
2012-04-10
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT