Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i mina lungor

jag står kvar

rotad i vindljusets vilda rörelser

med hallonröda kinder

varma för dig,

för dina fingertoppars pirrande längtan mot min hud

skälvande lungors

luft

 

jag tycker om att föreställa mig

din kropp

din hud

din doft in i mina lungor

 

hur du andas mot min famn

saltdroppar av djupa kyssar

när stränder flätas samman

till en djup himlakropp

 

jag vill

din doft

kupad i mina lungors drömmar

 

 




Fri vers av Zachrisdotter
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-10 22:01



Bookmark and Share


    L e e
Din text förde bort mig till en annan plats.
2012-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Zachrisdotter
Zachrisdotter