Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom sorg

 

Kom sorg

du mullrande dyning

jag orkar inte hålla dig

ifrån mig mer

 

Kom smärta du blixtrande glaskniv

och dova bländande bäckar

 

Det är inte liv utan att känna

 

Kom livsångest

och variga brunnar

fyllda av

trötta tårar

 

sippra, såga

sarga

 

ta form

häll ut

befria

 

brist, läk

famna

 

Kom sorg 

du mullrande dyning

 

väck till liv

berör,

gro ny längtan

 

rör upp, slå ut

avdunsta

 

Kom kärlek

 

du skepp 

i livets hav

 

bär mig genom idag

 




Fri vers av Zachrisdotter
Läst 333 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-02-17 20:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
När man släpper allt, stannar upp, vilar, då kan allt kännas bättre. Din text andas hoppfullhet.
2020-04-17

  Katinka VIP
Jättebra och starkt.
2017-02-18

  Goraxy 89 Orion VIP
Fantastisk dikt och en 'Ljuflig' avslutning !!!
Får Höga poäng av mig !
2017-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Zachrisdotter
Zachrisdotter