Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om avsked ...


Aldrig mer

Aldrig mer får jag se dej le
Aldrig mer får jag höra dej skratta
Aldrig mer får jag hålla dej i min famn
Mitt hjärta är tomt
Min själ utan hopp
Aldrig mer
Farväl min vän




Fri vers av Jack_iX
Läst 587 gånger
Publicerad 2006-01-29 12:45



Bookmark and Share


  Pulsatilla
Det gör ont!
Vackert.
2006-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX