Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kanske den nya given


Sälja pulver



Hörde om en ”bilbärgare” i Södertälje som åkt runt och sålt knark på dagarna, hur han värvade sina kunder, vet man ju inte riktigt man gick i alla fall inte ut med det, men det var en av dessa som tydligen hade samma ideèr…

I en Norrländsk stad "sitter en sate" som gjort samma sak och med bärgningen som, fasad…
Sen ”åkt runt” och sålt knark…
För att sen, gola om det och försöka sätta dit andra för sina egna beteenden..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 141 gånger
Publicerad 2012-04-11 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO