Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Runsten i tiden

Det står en runsten vid fältet och grubblar
och samlar på minnen - och tidens tand
har härjat dess yta med gamla tecken
som säger att detta var Torfasts land.

Låt stenen grubbla igenom sekler
med vintrars kyla och sommarsols brand,
tills blocket en dag är borta och malet
i tidens kvarn till ett korn av sand!




Bunden vers (Rim) av Björn Nilsson VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-11 20:09



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Vad mycket minnen en runsten måste samla på sig. Fint runstensrim!
2012-04-12

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Ja ingenting varar för evigt, inte ens ett stenblock... men nog hade gamla tiders meddelanden ristade i sten en längre livslängd än dagens digitala dito! :-)
2012-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP