Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterdäcksyran


Vinterdäcksyran är igång igen
Den som infördes efter att en stor familj
Med åtminstone en klantig förälder
Den som körde

Tyckte att det var ok att åka med sommardäck
I värsta snöyran
4 barn dog visst om minnet är rätt
Nu har en lastbil ramlat av vägen i Norge
Så nu är det full fart på den sidan med
Den ”tunga” sidan

Det går liksom i vågor
När byråkraterna och de som kallas för
Experter lever om och håller på




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-12 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO