Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Neråt neråt bara neråt



Efter att ha sett på Timells gäng
Så kan man undra
”Ooo ni fantastiska män”
”Som vet hur man lägger om ett tak”


Vilket är rätt lätt egentligen om man
Tänker lite, vatten rinner neråt
Och har alltid gjort det…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 84 gånger
Publicerad 2012-04-12 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO