Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I den mörkaste timmen på jorden


Jag visste redan innan du ringde vad du skulle säga

När livet är skört

I den mörkaste timmen på jorden

Mitt undermedvetna skriker

Griper tag i det närmsta möjliga

Din sargade kropp kvävs snart

Döden är nära

Jag känner den bittra eftersmaken på tungan

Dina trasiga vingar ger snart vika

Jag kan inget mer göra än att titta på

Det finns inga mediciner som kan hjälpa dig i detta skede

Vi måste säga hejdå

Jag älskar dig

Jag kommer sakna dig

Du blir aldrig glömd

Ditt DNA kommer gå vidare i generationer i minne utav dig

Att säga hejdå är svårt

Avstånd skapar större hål

Jag säger farväl med tårar rinnandes ner mina kinder

Vi ses i Nangijala

Kära älskade du




Fri vers av fannypauline
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-12 04:56



Bookmark and Share


  M.A.J.R
vilka rader att följa, finns mycket i denna text.
2012-06-17
  > Nästa text
< Föregående

fannypauline
fannypauline