Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...för din skull....för min skull...för vår skull...


För tystnadens skull...


Du bad mej
En gång
Att inte
Låta tårar falla
För din skull

Du lovade
Torka tåren
På min kind
För min skull

Men min älskade
Varför gråter jag då

Nu...?



TT

(c) 2012




Fri vers av TT
Läst 360 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2012-04-12 08:54



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Det är lätt att lova men kan man torka bort någons tårar...det kommer ju fler...tar gråten slut?
2012-04-16

  Hanna Mari Wallin
smärtsamt och sorgligt, men helt underbart att läsa dina rader...
2012-04-13

    Birgersdotter VIP
Blir berörd...
2012-04-12

    lory
vackert o berör
2012-04-12

    ADI Nehlin
rörande
2012-04-12

    svarta ängeln
När sanningen tystnar...
2012-04-12

    Yarissa
Stark och känslofull
2012-04-12
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT