Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara för att jag sa att du var fin

Bara för att jag
blev svag
njöt din värme
en sekund
under stjärnhimlen

Bara för att jag
sa att du var fin
att du fick mitt hjärta
att brinna

Bara för att jag
viskade ditt namn,
bara för att jag berättade

att jag ville vara nära

Därför tror du att jag fortfarande
bryr mig om dig,
att jag ännu brinner för dig

Att jag glömt
hur du krossade mitt hjärta

Och att du

inte ens sa förlåt








Fri vers av helenita VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-04-12 12:15



Bookmark and Share


  Rise Little One
Berörande text
2012-06-30

    Birgersdotter VIP
Krossat hjärta är inte kul...
2012-05-14

    lory
uh så ont det gör..igenkännande
2012-04-15

  cecylia
Känns som det skulle vara en dikt jag själv har skrivigt....det sveket glömmer man aldrig
2012-04-12
  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP