Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"kaleidoscope"

 

vem uppfann
Kalejdoskopet
och placerade mig där
den svarta fläcken
en pupill inuti
universum
ser betraktaren

tänker länge på
ordets betydelse

observer of beautiful forms




Fri vers (Fri form) av Casbah* VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-12 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Casbah*
Casbah* VIP