Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa med mig.




Ta mig
Förför mig
Tillintetgör mig.

Dina händer mot min spruckna hud
din andedräkt mot min nacke.

Ta tag i mig
Kom in i mg
slå mig.

Min hud spricker upp ännu mer och ut kommer mitt
hjärta som lägger sig på golvet.

Tortera mig
Sabotera mig
Klipp itu mig.

Du är klar, jag andas ut och tittar upp på dig
du knäpper dina byxor och hånler mot mig.

Klandra mig
Döm mig
Hata mig.

Jag säger ingenting, du vänder dig om
spottar på hjärtat och går ut.







Fri vers av TinnitusIHjärtat
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-13 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TinnitusIHjärtat
TinnitusIHjärtat