Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är inte såna som i slutet får varann.

Du får mig att vilja citera Håkantexter och dansa runt i rummet medan tårarna hejdlöst rinner längst mina kinder och gör stora fläckar på tröjan som luktar precis som du luktade i förrgårnatt.

Du sov medan jag låg vaken timme efter timme och kände hur mitt hjärta hoppade några extra slag varje gång du rörde vid mig och jag övertalade nästan mig själv att det var med flit och att kyssen jag gav dig betydde något för dig precis som den betydde allt för mig.

Men jag förstår. Om du hade lagt din hand i min hade du varit en idiot och jag lät bli, för jag vet att vi inte är såna som i slutet får varann. Jag ska försöka komma över dig ikväll så att jag imorgon kan låtsas vara din vän för att slippa känna sorg, för dig, göteborg, när du vänder ryggen mot pressen du har för att behöva älska den fulaste flickan i världen.




Fri vers av TinnitusIHjärtat
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-11 13:32



Bookmark and Share


    Niclasdotter
Du väver in så mycket Håkan-referenser i det så det blir så vackert.
Du är duktig!
2013-07-11

    Herr.kattFisk
Var är du i kväll?
2013-07-11
  > Nästa text
< Föregående

TinnitusIHjärtat
TinnitusIHjärtat