Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Citat från barndomen

"Det är hos dig problemet ligger, om du blir arg över något, titta inom dig själv. Du kan inte ändra någon annan än dig själv" - Sa hon

Och jag förlät aldrig mig själv för min ilska över vad hon gjorde.




Fri vers av TinnitusIHjärtat
Läst 330 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-30 22:30



Bookmark and Share


  dubbelve
Starkt
2014-03-07

  Mona Nordkvist VIP
Jag ryser.
2013-12-23
  > Nästa text
< Föregående

TinnitusIHjärtat
TinnitusIHjärtat